FEKETE FRUZSINA (1984) A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett angol bölcsész diplomát. Jelenleg Kuala Lumpurban, Malajziában él. 2007-ben forgatókönyv-írói tanfolyamot végzett. Tv sorozatok írásában is tapasztalatot szerezett. Gyerekjáték című forgatókönyve megnyerte a Budapest Film II. forgatókönyvíró pályázatát.


FEKETE FRUZSINA (1984)

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett angol bölcsész diplomát. Jelenleg Kuala Lumpurban, Malajziában él. 2007-ben forgatókönyv-írói tanfolyamot végzett. Tv sorozatok írásában is tapasztalatot szerezett. Gyerekjáték című forgatókönyve megnyerte a Budapest Film II. forgatókönyvíró pályázatát.

HORVÁTH ÁRON  (1977) A műszaki egyetemi mérnöki diploma megszerzését követően a Magyar Honvédség állományát erősítette, majd a filmiras.hu blog társszerkesztője volt. Tapasztalatot kisfilm-forgatókönyvekkel (pl. A Hívó) és a Hacktion krimisorozat ötödik és hatodik évadjának epizódírójaként szerzett. 2012-ben harmadik helyezést ért el a Budapest Film forgatókönyv-pályázatán.


HORVÁTH ÁRON (1977)

A műszaki egyetemi mérnöki diploma megszerzését követően a Magyar Honvédség állományát erősítette, majd a filmiras.hu blog társszerkesztője volt. Tapasztalatot kisfilm-forgatókönyvekkel (pl. A Hívó) és a Hacktion krimisorozat ötödik és hatodik évadjának epizódírójaként szerzett. 2012-ben harmadik helyezést ért el a Budapest Film forgatókönyv-pályázatán.

PETRIK ANDRÁS (1974) Az ELTE történelem-földrajz diploma megszerzése után a Berlini Filmakadémia operatőr szakát (DFFB) végezte el. Operatőrként alkotója volt számos nemzetközi fesztiváldíjas játék- és dokumentumfilmnek. 2009 óta rendezőként, íróként is tevékenykedik. Az egykori MMKA-nál nyert játékfilm forgatókönyv-fejlesztési, illetve dokumentumfilm-gyártási pályázatot. A fiú című filmje több rangos elismerést is kapott.


PETRIK ANDRÁS (1974)

Az ELTE történelem-földrajz diploma megszerzése után a Berlini Filmakadémia operatőr szakát (DFFB) végezte el. Operatőrként alkotója volt számos nemzetközi fesztiváldíjas játék- és dokumentumfilmnek. 2009 óta rendezőként, íróként is tevékenykedik. Az egykori MMKA-nál nyert játékfilm forgatókönyv-fejlesztési, illetve dokumentumfilm-gyártási pályázatot. A fiú című filmje több rangos elismerést is kapott.

VALCZ PÉTER (1984) Színész, rendező, író. A Kaposvári Egyetemen szerzett színész diplomát, ahol az első darabja is bemutatásra került. Párizsi Jacques Lecoq Nemzetközi Színházi Iskola 2 éves képzését követően a KOMA társulat tagja lett. Két évet dolgozott az Ingolstadti Városi Színházban színészlként. Darabjai / rendezései: Poszthumusz, Állati Színjáték, A gall kakas és a magyar tyúk, Áldja meg az Isten, Mr. Vonnegut.


VALCZ PÉTER (1984)

Színész, rendező, író. A Kaposvári Egyetemen szerzett színész diplomát, ahol az első darabja is bemutatásra került. Párizsi Jacques Lecoq Nemzetközi Színházi Iskola 2 éves képzését követően a KOMA társulat tagja lett. Két évet dolgozott az Ingolstadti Városi Színházban színészlként. Darabjai / rendezései: Poszthumusz, Állati Színjáték, A gall kakas és a magyar tyúk, Áldja meg az Isten, Mr. Vonnegut.

GÖNYE LÁSZLÓ (1975) Magyar és kiadói szerkesztő diplomája megszerzését követően könyvkiadóknál és online médiumoknál dolgozott, szerkesztő-újságíró. Kisjátékfilmek és sorozat-forgatókönyvek (Hacktion) írásával szerzett tapasztalatot. Megvalósult forgatókönyveit független filmfesztiválokon díjazták.


GÖNYE LÁSZLÓ (1975)

Magyar és kiadói szerkesztő diplomája megszerzését követően könyvkiadóknál és online médiumoknál dolgozott, szerkesztő-újságíró. Kisjátékfilmek és sorozat-forgatókönyvek (Hacktion) írásával szerzett tapasztalatot. Megvalósult forgatókönyveit független filmfesztiválokon díjazták.

ODEGNÁL RÓBERT (1974) A Magyar Képzőművészeti Egyetemen diplomázott tervezőgrafika szakon. A “Nyócker!” című animációs film háttértervezőjeként, valamint több animációs és reklámfilm storyboard- és animatic rajzolójaként dolgozott. Saját képregényéből készült, A hívó című filmtervével megnyerte a FadeIn treatmentpályázatát, majd az I. Magyar Forgatókönyv Börze legjobbjai közé került.


ODEGNÁL RÓBERT (1974)

A Magyar Képzőművészeti Egyetemen diplomázott tervezőgrafika szakon. A “Nyócker!” című animációs film háttértervezőjeként, valamint több animációs és reklámfilm storyboard- és animatic rajzolójaként dolgozott. Saját képregényéből készült, A hívó című filmtervével megnyerte a FadeIn treatmentpályázatát, majd az I. Magyar Forgatókönyv Börze legjobbjai közé került.

ROSKÓ PÉTER (1981) Közgazdász, 2007 óta egy nemzetközi film-jogdíj menedzselő cégnél pénzügyes. Eleinte pénzügyi főelőadó a Licensing osztályon majd 2012-től Collection Account Manager. Munkája során európai és amerikai producerekkel, sales agentekkel és finanszírozókkal dolgozik olyan független filmek elszámolásain mint a "Vaslady"(UK) az "Amerikai Botrány"(US) vagy a "Borgman"(NL). A fentiek mellett két gyönyörű kislány édesapja.


ROSKÓ PÉTER (1981)

Közgazdász, 2007 óta egy nemzetközi film-jogdíj menedzselő cégnél pénzügyes. Eleinte pénzügyi főelőadó a Licensing osztályon majd 2012-től Collection Account Manager. Munkája során európai és amerikai producerekkel, sales agentekkel és finanszírozókkal dolgozik olyan független filmek elszámolásain mint a "Vaslady"(UK) az "Amerikai Botrány"(US) vagy a "Borgman"(NL). A fentiek mellett két gyönyörű kislány édesapja.

VÉKES CSABA (1983) Színész diplomájának megszerzése után három évig a kaposvári színház tagja. Később a Stúdió K-ban, majd a Koma társulatban rendez és játszik. 2009-ben megalapítja a Blue Duck Arts forgatókönyvíró műhelyt. A színház mellett egyre nagyobb teret nyer a filmezés (sikeres pályázat a Filmalapnál és az MTVA-nál). 2013 - Örkény István drámaíró ösztöndíj nyertese.


VÉKES CSABA (1983)

Színész diplomájának megszerzése után három évig a kaposvári színház tagja. Később a Stúdió K-ban, majd a Koma társulatban rendez és játszik. 2009-ben megalapítja a Blue Duck Arts forgatókönyvíró műhelyt. A színház mellett egyre nagyobb teret nyer a filmezés (sikeres pályázat a Filmalapnál és az MTVA-nál). 2013 - Örkény István drámaíró ösztöndíj nyertese.